Greenreality-kodit

Otsikkoteksti

Vihreämpi tulevaisuus koti kodilta

Ingressi

Haluatko liittyä ilmastotalkoisiin samanhenkisten asukkaiden kanssa? Haluatko vähentää kotisi energiankulutusta, pienentää asumiskustannuksiasi sekä vähentää syntyvän jätteen määrää? Kiinnostaako sinua oma energiantuotanto tai kestävät liikkumisratkaisut? Linkeistä saat käytännön vinkkejä vastuulliseen sekä säästävään asumiseen ja elämiseen.

Tutustu myös eteläkarjalaisten kotien tarinoihin kestävästä arjesta ja "ilmianna" halutessasi omat arjen tekosi innosta myös muita koteja pienentämään hiilijalanjälkeään!

Kaksi aikuista ja vauva omakotitalon edessä. Talon katolla näkyy aurinkopaneeleita.

Sisältöosio 1

Voit seurata hiilijalanjälkeäsi ja siirtyä kestävämpiin elämäntapoihin näiden vinkkien avulla:

 • Tunnista asumisesi ja el√§misesi hiilijalanj√§lki (laskurit alla)
 • Valitse teot, joilla voit pienent√§√§ hiilijalanj√§lke√§si (100 tekoa alla)
 • Vinkkej√§ kest√§v√§√§n arkeen
  • Sivuston Asukkaat-osiossa
  • Tilaa Greenreality-kodit -uutiskirje (lomake alla)
  • Liity keskusteluun Facebook-ryhm√§ss√§ (linkki alla)
 • Innostu ja innosta muitakin mukaan!
 • "Ilmianna" omat arjen tekosi alla olevaan osoitteeseen, niin voimme ty√∂st√§√§ kodistasi tarinan Greenreality-kotien esittelyihin (ensimm√§inen linkki alla)
  Sisältöosiot

  43

  Original ID
  750
  Translation ID
  1141
  Sisältöosio 3
  Vasen kenttä

  Greenreality-kodit ‚Äďtoimintaa on kehitetty¬†Greenreality-kodit ja -yritykset ‚Äďhankkeen puitteissa. Hanke p√§√§ttyi 31.12.2020. Hanketta toteuttivat Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto ja sen p√§√§rahoitus tuli¬†Euroopan aluekehitysrahastolta.¬†


   

  Oikea kenttä

  Greenreality-kodit -toimintaa jatkettiin ja levitettiin maaseudun koteihin Hinkua Etelä-Karjalaan! -hankkeen puitteissa. Henke päättyi 1.1.2023. Hanketta toteuttivat Imatran sekä Lappeenrannan seudulliset ympäristötoimet. Hanke rahoitettiin kokonaisuudessaan Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja valtion osuudesta.